Verbouwing woning

Wilt u uw huidige woning uitbreiden voor het creëren van meer leefruimte, of wilt u de wooncomfort van uw woning verhogen? Dan is een verbouwing van uw woning een goede keuze! Met de verbouw verhoogt u niet alleen het comfort of de leefruimte, maar ook de waarde van uw woning.

Nijeboer Bouw verzorgt allerlei verbouwingen in en om uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden en Ommen.

 

 

Indeling

Wilt u de indeling van uw woning aanpassen? Wij helpen u graag met de verbouwing, om zo een passende nieuwe indeling te creëren in uw woning.

Isoleren en Moderniseren

Verhoog het leefklimaat en daarmee het comfort in uw huis door de woning te moderniseren of voorzien van nieuwe isolatie.

Gevel aanpassingen

Wilt u graag een onderhoudsvrije gevel, of wilt u uw woning een andere look geven door uw gevel aan te passen? Wij helpen u hier graag mee verder.

Erkers

Vergroot het woonoppervlak van uw keuken of woonkamer met een stijlvolle erker. Wilt u een erker aanbouw, Nijeboer Kleinbouw helpt u graag verder.

Carports

Verfraai uw woning met een nieuwe carport boven uw oprit. Droog in- en uitstappen, niet meer krabben. Bescherm uw auto van alle weersinvloeden met een nieuwe carport.

Dakkapel

Creëer meer leefruimte op uw verdieping door middel van het laten plaatsen van een dakkapel. Wij helpen u graag aan een nieuw passend dakkapel voor uw woning.

Overkapping

Heerlijk genieten onder uw nieuwe overkapping achter de woning? Laat u verassen door een passende overkapping waardoor u heerlijk in alle seizoenen kunt genieten van uw terras.

Serre

Voeg een extra lounge of eetgedeelte toe aan uw woning met een mooie Serre uitbouw. Wij bouwen serres geheel afgestemd op uw wensen en de bouwstijl van uw woning.

Badkamers

Verbouwplannen voor uw badkamer? Wij helpen u graag uw badkamer te verbouwen tot een heerlijke plek om te relaxen.

Stal verbouw

Te weinig ruimte voor uw vee? Of wilt u meer opslagruimte in uw stal? Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van stallen en andere agrarische (bij)gebouwen.

Keuken verbouwen

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Of meer ruimte creëren voor uw nieuwe woonkeuken? Wij helpen u graag met de bouw van uw nieuwe keuken.