Projecten

Nijeboer Bouw B.V. werkt als aannemer / bouwbedrijf aan zowel grote en kleine bouwprojecten. Voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen. Hieronder een overzicht van onze werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd. Ook wanneer uw plannen er niet bij staan, of wanneer u niet in de regio Hardenberg, Ommen, Coevorden woont, kunt u gerust contact opnemen. Dit zijn slechts een aantal van de door ons gerealiseerde bouw projecten.


Nieuwbouw aan de Hoogenweg

Nieuwbouw met Douglas constructie opgevuld met zwart Keralit in potdeksel verband


Receptie en Brasserie Erve Raewyck

Voor Buitengoed Erve Raewyck in Radewijk mochten we deze mooie ontvangsthal, receptie en eetgelegenheid bouwen. De Brasserie is voor iedereen toegankelijk, je kunt er heerlijk een kop koffie drinken maar ook een lekkere maaltijd nuttigen.


kalkhennep woonboerderij herbouw Loozen

Deze opnieuw opgetrokken woning is herbouwd met duurzame gevels en muren van kalkhennep. De eigenaren hebben alle oude details zoals balken, raampjes e.d. weer in de oude kleuren teruggebracht. Zodat deze nieuwe woonboerderij de allure krijgt van een oude woonboerderij van weleer. Kalkhennep zorgt voor een goede isolatie, is milieuvriendelijk, brandwerend, koel in de zomer en warm in de winter.


nieuwbouw woning Hardenberg

In Hardenberg hebben wij deze mooie vrijstaande woning mogen bouwen


Herbouw boerderij Venebrugge

Bij de herbouw van deze boerderij in Venebrugge zijn de authentieke details overgenomen in de vernieuwde stijl.


B&B Perron Vechtdal in Hardenberg

In opdracht van een goede vaste klant van ons mochten wij een B&B realiseren in een bestaand bijgebouw. Het is een exclusieve en zeer luxe B&B geworden welke veel comfort biedt voor de gasten. Bent u nieuwsgierig naar geworden naar het eindresultaat? Hierbij een link naar de website van de B&B: https://www.perronvechtdal.nl/nl-nl


Vervangen dakpannen en gevelbekleding

In Hardenberg hebben we bij een bestaande woning de oude beton dakpannen vervangen door zwarte gebakken dakpannen. Tevens is de gevelbekleding verwijderd en vervangen voor Keralit en de boeien zijn bekleed met staalplaat overzetboei zodat het geheel onderhoudsarm is.


Renovatie woonhuis Hardenberg

Deze woning uit de jaren 60, is gerenoveerd en uitgebouwd. De zolderruimte is geïsoleerd, de complete bovenverdieping en begane grond zijn gestript en voorzien van nieuwe kozijnen, vloeren, installatie en stucwerk. De woning is uitgebreid met een erker en uitbouw, waarin achteringang, wc, badkamer en slaapkamer zijn gemaakt.


Keuken verbouwing woning Roeterskamp

In een krap 20 jaar oude woning hebben we de bestaande keukenwandjes en plafond uitgebroken De indeling van de kamer en de keuken gewijzigd en is er een nieuwe keuken geplaatst met alle voorzieningen die maar te bedenken zijn.


Nieuwbouw garage Hardenberg

In Hardenberg hebben we een garage gebouwd. Deze garage is geïsoleerd, voorzien van een gemetselde borstwering. De wanden zijn aan de buitenzijde afgewerkt met zwart Zweeds rabat. Het traditioneel gebouwde dak heeft grote overstekken en keramische dakpannen.


Bouwen veranda

De wens van de klant was om een binnen buiten te creëren. Het resultaat is dan ook een tuinhuis, waar men ruim in kan zitten. De opbouw is van fijn bezaagd douglass, de wanden bekleed met zwart Zweeds rabat en het dak heeft ceramische pannen gekregen. Tuinvisie heeft de donkere tegels geleverd.


Aanbouw woning Loozen

De bestaande woning is uitgebreid met ca. 100m2 vloeroppervlakte. Bij het bestaande gedeelte hebben wij de gevels gereinigd en het dak voorzien van nieuwe dakpannen.


Uitbouw woning Baalder

De wens van de eigenaresse was om meer ruimte te creëren in de woonkamer en deze te voorzien van veel lichtinval. Dit is gerealiseerd door de woning naar achteren uit te breiden met 3 meter. De uitbouw is voorzien van tuindeuren, veel kozijnen en een ruime lichtkoepel.


Verbouw stal Ebbenbroek

In opdracht van de klant hebben wij ca. 32 ligplekken voor melkvee gemaakt in een bestaande stal welke in gebruik was als machinestalling. Voor de afvoer en opslag van de mest is hier een 2 meter diepe put gemaakt met doorbraken en aansluiting naar de bestaande mestkelders.


Bouw atelier/praktijkruimte

Nieuwbouw van een vrijstaand bijgebouw, welke in gebruik zal worden genomen als praktijkruimte voor coaching sessies. Door gebruik van zwart Zweeds Rabat en massief eiken gebinten en topgevels heeft de ruimte een authentiek uiterlijk gekregen.


Woning Ebbenbroek

In Ebbenbroek hebben wij ter vervanging van de oude boerderij een nieuwe woning gebouwd.


Verbouw stal

Om uitbreiding van de veestapel mogelijk te maken, hebben wij van de gedateerde machineberging een kalverstal gemaakt.


Bouw schuur/berging en carport

In Sibculo hebben we de bestaande schuur, straatwerk en de tuin opgeruimd, waarna we een buitenberging en een carport gebouwd hebben. De kavel is opnieuw aangelegd met antraciete bestrating. De bestaande carport is vervangen voor een ruimere carport.


Schade schuur

Door de klant was er schade ontstaan aan een schuur. Deze schade hebben wij weer hersteld.


Verbouw badkamer Hardenberg

De badkamer is geheel gestript, opnieuw ingedeeld en voorzien van nieuw tegelwerk en sanitair.


Verbouw stallen

Voor een vaste klant van ons, hebben wij 2 stallen verbouwd om zijn veestapel uit te kunnen breiden. De bestaande machineberging is aan beide zijden uitgebouwd en er zijn voorzieningen in gemaakt voor het houden van jongvee. Het overbodig geworden jongveegedeelte is omgebouwd naar een voorziening van ca. 40 ligplaatsen voor melkvee.


Ombouw kelder tot bar

Onder een woonhuis in Hardenberg hebben wij een gedeelte van de kelder omgebouwd tot gezellige kroeg.


Verbouw bovenverdieping woonboerderij

De niet meer in gebruik zijnde hooizolder in een woonboerderij, hebben wij omgebouwd naar slaapkamer en doucheruimte. Volgens de hedendaagse normen geïsoleerd en afgewerkt.


Moderniseren kantoorpand

Wij hebben opdracht gekregen van Demcon om hun gedateerde entree en kantine van hun kantoorpand op het Business en Science Park te moderniseren. De entree is voorzien van een nieuw plafond, nieuwe installatie en frisse kleuren. De kantine hebben we voorzien van interieur inrichting.


Impressie van verschillende projecten.

Hierbij een impressie van verschillende projecten welke wij de afgelopen tijd hebben gedaan.