Serre aanbouw woning

Wilt u een serre plaatsen bij uw woning? Een serre aanbouw vergroot de leefruimte en het wooncomfort van uw woning. Bijkomend voordeel is dat een serre uw woning een extra luxe uitstraling geeft wat de waarde van uw huis positief beïnvloed.

Serre's in verschillende varianten

Wij helpen u graag met het realiseren van uw nieuwe serre, zodat deze niet alleen kwalitatief aangebouwd wordt, maar dat de nieuwe serre ook goed past bij de bouwstijl van uw woning. Wij kunnen u bijvoorbeeld een serre bouwen van kunststof, hout of zelfs een gemetselde variant. Daarbij is ook de keuze van het glas van groot invloed op de toepassing.

Staat de zon straks bijvoorbeeld vaak te branden op uw nieuwe serre. Dan is het verstandig te kiezen voor speciaal glas, dat de UV- en Zonnestralen dusdanig beperkt voor een optimaal leefklimaat in uw woning.

Wilt u graag een serre aanbouwen bij uw huis in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Serre aanbouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw bouwt graag een nieuwe serre aan uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een serre aan uw woning wilt laten aanbouwen.

 

 

serre-aanbouw-woning

  Terug naar verbouwing woning