Badkamer verbouwen woning

Bent u toe aan een nieuwe badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen? Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw nieuwe badkamer, geheel naar uw eigen wens. Van het aanleggen van een nieuwe douche of bad, het aanbrengen van nieuwe tegels, tot het waterdicht maken van de vloer. Nijeboer Bouw kan de gehele renovatie van uw badkamer verzorgen.

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid u te voorzien van een tijdelijke mobiele badkamer, zodat u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk last heeft van de verbouwing. 

Heeft u interesse in het verbouwen van uw badkamer in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen en wilt u graag meer informatie? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Badkamer verbouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw verbouwd graag de badkamer in uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg uw badkamer wilt laten verbouwen.

badkamer-verbouwen-woning

  Terug naar verbouwing woning