Carport plaatsen bij uw woning?

Een carport biedt u vele voordelen en geeft uw woning een stijlvolle uitstraling. Uw auto wordt goed beschermd tegen alle weersinvloeden dankzij een overkapping en u kunt altijd droog uitstappen naar uw woning. Afhankelijk van het formaat van de carport kunt u deze ook multifunctioneel gebruiken voor uw motor, caravan, fietsen, etc.

Een bijpassende carport voor uw woning

Uiteraard houden we rekening met de bouwstijl van uw woning. Hierdoor zal de carport als een verlengstuk van uw woning gezien worden. U kunt denken aan een compleet kunststof, houten of gemetselde variant. Carports hebben vaak een platdak met eventueel een lichtkoepel erin verwerkt, echter kunt u het ook afwerken met inbouwspotjes of zelfs kiezen voor een variant met zadeldak.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten plaatsen van een carport in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen. Dan helpen wij u graag verder, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Carport bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw bouwt graag een carport bij uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een carport wilt laten bouwen.

carport-plaatsen-bij-uw-woning

  Terug naar verbouwing woning