Gevel of kozijnen aanpassen van uw woning?

Wij helpen u graag met het onderhoudsvrij maken of renoveren van de gevel van uw woning. Doorgaans moet er rekening mee gehouden worden dat voor het aanpassen van uw gevel u een vergunning moet aanvragen bij de gemeente. Indien we een gevel aan een bijbehorend bouwwerk zoals een garage, schuur, serre of bijbehorende bedrijfsloods aanpassen dan kan dat vaak omgevingsvergunningsvrij.

Nijeboer Bouw helpt u met het vervangen van oude (rotte) gevels, het vervangen van windveren door bijvoorbeeld onderhoudsvrije keraliet systemen.

Bent u geïnteresseerd in het aanpassen van de gevel van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Gevel of kozijnen aanpassen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw past allerlei gevels en kozijnen aan in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een gevel of kozijn wilt laten aanpassen.

 

gevel-of-kozijnen-aanpassen-van-uw-woning

  Terug naar verbouwing woning