Keuken verbouwen woning

Wilt u graag een nieuwe keuken in uw woning, of heeft u reeds een nieuwe keuken aangeschaft en moet deze geïnstalleerd worden? Nijeboer Bouw helpt u graag verder met het realiseren van uw droomkeuken!

 

Bestaande keuken vernieuwen

Voor het vernieuwen van uw bestaande keuken, het verzetten van kasten, opnieuw indelen van de keuken of andere bouwkundige werkzaamheden welke u wilt laten uitvoeren ter verbetering van uw keuken kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat alles vakkundig en realistisch wordt aangepast zodat u straks weer kunt genieten van uw vernieuwde keuken!

 

Nieuwe keuken plaatsen

Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Dan helpen wij u graag met het plaatsen van de nieuwe keuken. Niet alleen voor het leggen en verleggen van leidingwerk kunt u bij ons terecht, maar ook voor vakkundige installatie van uw nieuwe keuken.

 

Wilt u de keuken van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen verbouwen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

 

Keuken verbouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw verbouwd graag de keuken in uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg uw nieuwe keuken wilt laten monteren of verbouwen.


  Terug naar verbouwing woning