Overkapping plaatsen woning

Maak uw tuin af met een mooie overkapping. Nijeboer Bouw helpt u graag met het bouwen van een passende terras overkapping aan of om uw woning. Zo kunt u tijdens de zomerdag heerlijk beschut genieten van het buitenleven.

Soorten overkappingen

Overkappingen zijn te bouwen in allerlei soorten en maten. Wij houden altijd rekening met de bouwstijl van uw woning, zodat het een net geheel wordt en de woning hierdoor een extra mooie uitstraling krijgt. We realiseren overkappingen van hout, kunststof en aluminium. Daarbij kunt u kiezen tussen een lichtdoorlatend plafond in de vorm van kunststof of glazen platen of een dichte variant.

Bent u geïnteresseerd in het aanbouwen van een overkapping bij uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Overkapping plaatsen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw plaatst graag de overkapping van uw dromen in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een nieuwe overkapping wilt laten plaatsen.

overkapping-plaatsen-woning

  Terug naar verbouwing woning