Privacy Policy

Uw privacy is voor Nijeboer Bouw van groot belang. Wij houden ons daarom aan de geldende wet- en regelgeving op dat gebied, waaronder de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) en de Uitvoeringswet AVG. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd wat we bij Nijeboer Bouw doen met de persoonsgegevens die wij van u verkrijgen. Nijeboer Bouw is verwerkingsverantwoordelijke.

Nijeboer Bouw kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website, of op een andere manier aan Nijeboer Bouw verstrekt. Hier gaat het om de volgende gegevens:

WIE IS NIJEBOER BOUW

Nijeboer Bouw is een bouwbedrijf. Wij adviseren, begeleiden en/ of voeren werkzaamheden uit aan uw vastgoed voor zowel particulieren, bedrijven als ook overheidsinstellingen. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.

WAAROM HEEFT NIJEBOER BOUW UW GEGEVENS NODIG?

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van onze diensten en/of producten.

Wij verwerken uw persoonsgegevens om:

ONTVANGERS PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zullen binnen ons bedrijf alleen worden verstrekt aan medewerkers die bij de uitvoering van de overeenkomst zijn betrokken. Voor al onze medewerkers geldt een geheimhoudingsverplichting.

HOE LANG WORDEN UW GEGEVENS BEWAARD?

Uw persoonsgegevens worden niet langer dan strikt nodig is, om de hiervoor vermelde doelen van de verwerking te realiseren, bewaard. Als er geen overeenkomst met u wordt aangegaan worden uw gegevens niet langer dan twee jaar bewaard. Na uitvoering van de overeenkomst worden de gegevens bewaard zo lang als dat nodig is in verband met bijvoorbeeld eventuele garantieverplichtingen of andere uit die overeenkomsten voortvloeiende verplichtingen.

WORDEN UW GEGEVENS GEDEELD MET ANDEREN?

Wij verstrekken uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Indien derden worden ingeschakeld bij de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst, sluiten wij met die derden een verwerkersovereenkomst, welke van eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens uitgaan. In die gevallen blijven wij verwerkingsverantwoordelijke. Uw gegevens worden niet voor overige (marketing)doeleinden gebruikt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft altijd het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te laten dragen (gegevensoverdraagbaarheid). U kunt gebruik maken van deze rechten via info@nijeboerbouw.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt.  Nijeboer Bouw zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren. U heeft het recht om een eerder door u gegeven toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens in te trekken.

BEVEILIGING

De bescherming van uw gegevens wordt door ons serieus genomen en daarom worden er passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik of wanneer u meer informatie over de beveiliging van uw gegevens door Nijeboer Bouw wenst, neem dan contact op met ons via info@nijeboerbouw.nl.

COOKIES

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekst bestandje dat door je browser op je computer wordt opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Deze informatie kan bij je volgende bezoek naar ons worden teruggestuurd, Zo kan onze website je herkennen. Cookies zorgen ervoor dat de website snel is en je onze website veilig kan bezoeken. De cookies zorgen er ook voor dat wij kunnen zien hoe de website wordt gebruikt en hoe wij onze website kunnen verbeteren.

We maken gebruik van functionele cookies en analytische cookies.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Je kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. In de internetbrowser kan je ook instellen dat cookies geblokkeerd worden. Het verschilt per browser hoe je dit kan instellen, de meeste browsers geven hier uitleg over in de help-functie. Als je cookies blokkeert, kan het zijn dat onze website minder goed werkt.

 

CONTACTGEGEVENS NIJEBOER BOUW

Contactpersoon                    André Nijeboer

Adres                                   Westeindigerdijk 18a, 7791 RV Radewijk

Telefoon                               0523-271144

KvK nummer                         050 85153

Website                                https://www.nijeboerbouw.nl/

E-mailadres                          info@nijeboerbouw.nl