Een dakkapel plaatsen op uw woning

Wilt u meer ruimte creëren op uw zolder of bovenverdieping voor het realiseren van een extra werk- of slaapkamer? Dan biedt het plaatsen van een dakkapel vaak een uitkomst. Een dakkapel zorgt voor extra ruimte op de verdieping door het wegnemen van de schuine daken. 

Dakkapel passend bij uw woning

Dakkapellen zijn er in verschillende maten en soorten. Afhankelijk van uw wens kunnen wij een dakkapel plaatsen op uw huis welke past bij de bouwstijl van uw woning. Van een volledig kunststof variant tot een houten of zelfs gemetseld dakkapel, het wordt een verfraaiing van uw woning. U zult merken dat u veel meer ruimte en lichtinval krijgt op de verdieping!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor het plaatsen van een dakkapel op uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen.

 

Dakkapel plaatsen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw plaatst graag een nieuw dakkapel op uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een dakkapel wilt laten plaatsen.

een-dakkapel-plaatsen-op-uw-woning

  Terug naar verbouwing woning