2022 22jun

Nijeboer Bouw BV neemt bedrijfsactiviteiten van Bouwbedrijf Schroer BV over

Bouwbedrijf Schröer BV heeft door persoonlijke omstandigheden haar bedrijfsactiviteiten overgedaan aan Nijeboer Bouw BV. De eigenaar Lambert Schröer is helaas vorig jaar overleden. Het huidige personeel heeft de activiteiten doorgezet en er werd gezocht naar een oplossing. De oplossing kwam uit de hoek van André Nijeboer. André zag een mooie toekomst voor het bedrijf. De activiteiten van Bouwbedrijf Schröer BV vullen Nijeboer Bouw BV mooi aan. Daar waar zij sterk zijn, kunnen wij in groeien. Bouwbedrijf Schröer BV is sterk in agrarisch werk. Het personeel dat er werkt zijn vakmensen op hun gebied en al jaren werkzaam bij het bedrijf. Ze draaien hun hand niet om voor complete stallenbouw, verbouw en ombouw van stallen en melkruimtes. Nijeboer Bouw BV heeft in deze nieuwe setting 15 eigen medewerkers en maak daarnaast gebruik van flexibele krachten. Ook zetten wij ons graag in om jongeren het vak te leren. Op dit moment hebben wij 3 jongeren aan het werk. Onze doelstelling is dat de klant alle wensen gerealiseerd krijgt en dat het eindresultaat optimaal is. Hoe uniek wilt u het hebben!

overname foto


2019 20jun

Nijeboer Bouw trotse hoofdsponsor familietoernooi Gramsbergen 2019

Afgelopen zaterdag, 15 juni, vond het 35e Rob Ensink familietoernooi plaats op sportpark ’t Hoge Holt in Gramsbergen. Er streden maar liefst 34 families uit de regio tegen elkaar in vijf verschillende poules. Het was opnieuw een sportieve maar vooral een hele gezellige dag. Wij zijn dankbaar en trots dat Nijeboer Bouw de hoofdsponsor van dit geweldige toernooi mocht zijn. Ook willen we alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk de organisatie ontzettend bedanken voor het mogelijk maken van het leukste toernooi van de regio. Tot volgend jaar!


2019 11mrt

Bouwbedrijf ter Voorde stopt. Nijeboer Bouw neemt bedrijfsactiviteiten over.

Bouwbedrijf ter Voorde stopt met alle activiteiten. Na gesprekken met de huidige eigenaar Edwin Rijstenberg is er een akkoord gekomen voor overname per 1 maart 2019 van de bedrijfsactiviteiten, personeel en het pand aan de Westeindigerdijk 18a te Radewijk. De doelstelling van Nijeboer Bouw is om de lokale bouwer te blijven in de regio en opereert na een renovatie van het pand, vanuit Radewijk.

nieuwe bedrijfslocatie Nijeboer Bouw in Radewijk

De firma ter Voorde is begonnen als wagenmakerij in 1939. Er werden boomstammen gezaagd en het bedrijf werd in de loop van de tijd een regionale bouwer met een zeer goede naam en met veel vaste klanten.

Nijeboer Bouw is gestart in 2007 door André Nijeboer en is een totaal aanbieder voor het bouwen, aanpassen en onderhouden van vastgoed. Na een gestage groei in de afgelopen jaren was Nijeboer Bouw op zoek naar meer uitbreidingsmogelijkheden. Dit betrof naast personeel ook een geschikte locatie. Deze locatie is gevonden op terrein waar tot 1 maart 2019 Bouwbedrijf ter Voorde was gevestigd.

 Het bedrijf onderscheid zich door de kleinschaligheid en korte communicatielijnen met veel aandacht voor kwaliteit. Voor de werkzaamheden worden eigen medewerkers ingezet en daarnaast wordt gebruikt gemaakt van een groot aantal lokale toeleveranciers. In de projecten speelt Nijeboer Bouw altijd de regierol en is vaak ook de hoofdaannemer. Door de grote variatie in werkzaamheden is men gewend met veel verschillende vraagstellingen om te gaan. De werkzaamheden variëren van projecten met een compleet bestek tot projecten waarbij Nijeboer Bouw adviseert, organiseert en (ver)bouwt. De sectoren waarin Nijeboer Bouw actief is zijn: onderwijs, agrarisch, zakelijke dienstverlening en particulieren. De meeste klanten zijn niet eenmalig, maar blijven met een bepaalde regelmaat terugkomen.

Nijeboer Bouw heeft 7 eigen medewerkers en maak daarnaast gebruik van flexibele krachten. De medewerkers zijn uitgerust met communicatiemiddelen die via de Cloud kunnen communiceren met het hoofdkantoor en gebruiken modern gereedschap. Het kantoor is voorzien van moderne werkplekken met een opslag en werkplaats.

De doelstelling is dat de klant alle wensen gerealiseerd krijgt en dat het eindresultaat optimaal is.

Nijeboer Bouw staat graag voor u klaar.


2019 25feb

Kerstdonatie 2018

Als dank voor de goede samenwerking met onze klanten, geven wij, inmiddels traditiegetrouw, een donatie aan een goed doel. Het gekozen goede doel voor dit jaar is Stichting ALS.

Als dank voor de goede samenwerking met onze klanten, geven wij, inmiddels traditiegetrouw, een donatie aan een goed doel. Het gekozen goede doel voor dit jaar is Stichting ALS.

Deze stichting zet zich in om de oorzaak van de ziekte onderzoeken en om medicatie te ontwikkelen zodat de mensen die ALS hebben of krijgen nog een overlevingskans hebben. Voor meer informatie zie http://www.glazenhuisgramsbergen.nl/

Wij willen u graag een sprankelend en gezond 2019 toewensen.

André Nijeboer en Johanna van der Haar


2017 19jan

Gift en de beste wensen voor 2017

Wij wensen iedereen de beste wensen toe voor het jaar 2017. Dit jaar hebben wij besloten om als dank voor u vertrouwen in ons een donatie aan een goed doel te geven. Deze donatie gaat dit jaar naar stichting ALS via het Glazen huis in Gramsbergen.

nieuwjaarswensennieuwjaars wensen


2016 13dec

verreiker

sinds het begin van 2016 zijn wij uitgerust met een Weidemann 5006 verreikertje. Deze is in te zetten voor het lichte grondwerk, het sloopwerk en horizontale en verticaal transport, zelfs in de kleinere ruimtes. De machine is uitgerust met een manbakje, grondbak, puinbak, volumebak, korte en lange jip, pallethaak, blokkenklem, betonkubel staand en hangend en palletvorken.

volume bakkubel staandjip


2015 14dec

Nieuw boekhoudsysteem

Medio 2015 zijn wij een samenwerking aangegaan met L&S Administraties en Belastingzaken. Het nieuwe systeem van boekhouden stelt ons in staat om de klant sneller en efficiënter te kunnen bedienen.


2015 14dec

Bedrijfsauto

Wegens uitbreiding van werkzaamheden hebben wij een 2e bedrijfswagen aangeschaft.