Indeling van uw woning veranderen?

U bent wellicht wel toe aan iets nieuws, de huidige woning komt niet meer praktisch uit, of door een verbouwing is een andere indeling van uw woning de logische stap. Nijeboer Bouw kan u adviseren voor het opnieuw indelen van uw woning. Samen met uw input kunnen we de indeling aanpassen vanuit het praktische oogpunt, maar ook toegespitst op uw eigen wensen. 

Zo kunnen wij een nieuwe indeling van bijvoorbeeld uw woning realiseren zodat u weer jarenlang plezier heeft van uw "nieuwe" woning.

 

Indelen woning

Een woning opnieuw indelen biedt vaak mogelijkheden welke u niet zou verwachten. Door het veranderen van de indeling kan er verrassend veel ruimte ontstaan. Gaat u verbouwen? Doe dit dan met het oog op de toekomst. Zo krijgt u een functioneel en praktisch ingericht huis, waar u met veel comfort kunt wonen.

 

Ontwerp

Als u van plan bent een langere tijd in uw huidige woning te blijven wonen, dan is het goed om te bedenken hoe de levensloop van uw huishouden en daarbij uw woning zal verlopen. Jongere stellen kunnen rekening houden dat er op den duur kinderen komen. Mensen van middelbare leeftijd worden mogelijk te zijner tijd minder goed ter been.

Een goede toegankelijkheid bereikt u onder meer door deuren voldoende breed en dorpels niet te hoog te maken. Daarbij is het handig om op elke verdieping genoeg aansluitpunten voor elektriciteit, netwerk(kabel) en telefoon aan te laten leggen.

Gebruik veelal standaardmaten. Dan kunnen kant en klare producten als systeemwanden, plaatmaterialen en kozijnen worden gebruikt, hetgeen u in de toekomstige kosten kan schelen. Deze zijn veelal goedkoper en het gebruik van geprefabriceerde producten levert minder (bouw)afval op. Bovendien is de indeling in de toekomst eenvoudiger aan te passen.

 

Constructie

Niet iedere muur kunt u zo maar doorbreken. Sommige muren zijn dragend. Wanneer deze doorgebroken worden, moeten ze met een stevige constructie worden opgevangen. Met niet-dragende muren kunt u creatief omgaan. Gaat u aan de slag met muren en wanden dan kan het handig zijn om deze te voorzien van extra geluids-, brand- en warmteisolatie toe te passen.

 

Wilt u graag de indeling van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen veranderen? Of wilt u weten wat Nijeboer Bouw voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Indeling woning veranderen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw past graag voor u de indeling van uw woning aan in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg de indeling van uw woning wilt laten aanpassen.

indeling-van-uw-woning-veranderen

  Terug naar verbouwing woning