Voegwerken en gevelreiniging

Heeft u last van afbrekende voegen of verkleurde gevels? Nijeboer Bouw kan voor u professioneel uw woning opnieuw invoegen of de gevel van uw woning reinigen. Door het nieuw voegen of reinigen van uw gevel zal uw woning weer een frisse, nieuwe uitstraling geven!

 

Gevel woning opnieuw invoegen

Indien de bestaande voegen van uw woning niet meer van goede kwaliteit zijn kunt u er voor kiezen om de gevel van uw woning opnieuw te laten voegen. Dit houdt in dat wij de oude voeg tussen de tegels weghalen, de gevel grondig reinigen en vervolgens weer netjes opnieuw invoegen. Uw woning zal met een nieuwe voeg weer een frisse en nieuwe uitstraling tonen.

 

Gevel reinigen woning

Is de gevel van uw woning smerig geworden in de loop der jaren? Dit kan bijvoorbeeld komen door inslaande regen, maar ook door (klim)planten welke u bijvoorbeeld recentelijk heeft verwijderd. In dit geval kunnen wij de gevel van uw woning reinigen. Dit houdt in dat u na reiniging weer een nette presentabele gevel heeft aan uw woning.

 

Impregneren gevel

Heeft u een schone en goed onderhouden gevel, maar heeft u last dat de regen doorslaat? Dan kan het zijn dat over een aantal jaren de voegen en stenen van uw gevel uit gaan slaan en in het slechtste geval gaan afbrokkelen. Dit kunt u tegengaan door de gevel van uw woning te laten impregneren. Door het aanbrengen van een impregneer laag over uw gevel zullen de voegen en stenen zichzelf met het impregneermiddel opzuigen. Dit zal resulteren in een waterafstotende laag, waardoor water geen kans meer heeft om door te slaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het voegen of reinigen van de gevel van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Gevel voegen en reinigen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw reinigt en voegt gevels in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg de gevel van bijvoorbeeld uw woning wilt laten reinigen, voegen of impregneren.

voegwerken-en-gevelreiniging

  Terug naar onderhoud woning