Verbeteren isolatie woning

Door het isoleren van uw woning kunt u veel geld besparen op energie- en gas kosten. Door het isoleren van het dak, vloer en / of gevel van uw woning heeft u de investering binnen de korte keren terugverdiend. Nijeboer Kleinbouw helpt u met het professioneel isoleren van uw woning, bijgebouwen of garage.

 

Uw huis isoleren

Vergroot het leefklimaat in uw woning en bespaar tegelijkertijd op uw stookkosten. Niet alleen hoeft u minder te stoken, maar ook het verblijf in uw woning zal een stuk aangenamer zijn. Uw woning is door het isoleren koeler in de zomerdagen en tijdens de koude wintermaanden houdt de nieuwe isolatie de aangename warmte binnenshuis. 

 

Mogelijkheden om uw woning (beter) te isoleren

Isoleren van uw woning kan op veel verschillende manieren. Hieronder noemen we een aantal populaire methoden van isolatie welke allen hun efficiëntie en effect hebben waargemaakt in de woningbouw. 

 

Spouwmuurisolatie

Indien uw woning gebouwd is voor 1988 is er waarschijnlijk bij de bouw geen of slechts beperkte gevelisolatie aangebracht. Het isoleren van de spouwmuur, ook wel spouwmuurisolatie genoemd is dan een zeer interessante optie voor u. De kosten van spouwmuurisolatie zijn vaak lager dan wordt gedacht en de besparingen zijn enorm. Bijkomend voordeel is de grote toename van comfort in uw woning. Het doorslaan van vocht in uw woning wordt zo goed als beperkt en het (door)tochten wordt tot een minimum gebracht.

Eventueel kunnen wij ook de oude isolatie of vervuiling uit de spouwmuur verwijderen. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie wordt vanaf de buitenzijde aangebracht, u heeft daardoor zo goed als geen overlast van de werkzaamheden. De isolatie van uw spouwmuur wordt in de spouw gespoten door kleine gaten in de gevel van de woning. Deze worden na de behandeling weer netjes dichtgemaakt zodat alles weer netjes en presentabel is. 

 

Vloerisolatie en/of bodemisolatie

Door het aanbrengen van een goede vloerisolatie of bodemisolatie zult u geen last meer hebben van koude voeten. Voor het aanbrengen van een isolatielaag aan de vloer of bodem van uw woning hoeft u bovendien geen verbouwing in te lasten. De werkzaamheden zullen vlekkeloos verlopen zonder breken, zodat u bijna geen hinder heeft van onze werkzaamheden.

De vloerisolatie wordt aangebracht via de kruipruimte onder uw woning. Bij het aanbrengen van vloerisolatie wordt er een isolerende laag tegen de onderzijde van de vloer gespoten. Bij bodemisolatie brengen wij een isolerende laag materiaal op de bodem van de kruipruimte.

 

HR++ dubbel glas

Door het vervangen van het bestaande glas in uw kozijnen kunt u ook een hoop energie besparen. Bij HR++ dubbel glas, of zelfs triple glas zit er tussen respectievelijk twee of drie lagen glas een doorzichtig laagje metaal dat extra isoleert. Het glas isoleert hierdoor 5 tot 8 keer beter dan enkel glas en 2,5 keer beter dan gewoon dubbel glas. Bovenop een beter leefklimaat in uw woning en het verlagen van uw stookkosten levert het aanbrengen van HR++ glas nog extra voordelen. Het energielabel van uw woning zal gunstiger uitvallen, HR++ glas heeft een uitstekende geluidwerende functie en uw woning zal beter bestemd zijn tegen inbraak.

 

Dakisolatie

Warme lucht stijgt naar boven, een feit waarvan we allemaal bewust zijn. Door het aanbrengen van professionele dakisolatie zal er tot 10 keer minder warmte verloren gaan via het dak van uw woning. Daarbij zorgen wij niet alleen voor een goede, passende, dakisolatie van uw woning maar werken wij ook alles netjes af. Bovendien kunt u op het moment van schrijven profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6%. Een gemiddeld huishouden bespaart tot 650 euro per jaar aan energiekosten door isoleren van het dak van uw woning.

 

Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn om (extra) isolatie in uw woning toe te passen. Uiteraard houden we rekening met uw eisen en wensen, zodat de isolatie geen afbreuk doet aan uw woning. Wilt u de isolatie van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen verbeteren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Isolatie woning verbeteren in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw verbeterd graag de isolatie van uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg uw woning isolatie wilt laten verbeteren.

verbeteren-isolatie-woning

  Terug naar onderhoud woning