Overstekken en Boeien

Een overstek is de afwerking van het gedeelte dak dat oversteekt ten opzichte van bijvoorbeeld de gevel van uw woning. Een overstek wordt veelal afgewerkt door het maken van een boei. De meeste overstekken / boeien zijn gemaakt van hout, kunststof of een combinatie hiervan (bijvoorbeeld Keralit of Rockpanel).

 

Onderhoud aan overstekken en boeien

Om de levensduur van de overstekken / boeien aan uw woning te verlengen is het belangrijk regelmatig uw boeien te laten onderhouden. Omdat dit vaak op grote werkhoogte gaat is het wel zo fijn dat u dit zelf niet hoeft te doen. Wij zorgen niet alleen voor het onderhoud van de boeien van uw woning, maar ook voor eventuele reparaties over vervangingen. 

Mocht u de boeien of het overstek van uw woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen willen laten onderhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Overstek en boeien onderhouden in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw onderhoudt graag het overstek en de boeien van uw woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg de boeien en overstekken van uw woning wilt laten onderhouden.

overstekken-en-boeien

  Terug naar onderhoud woning