Dakonderhoud van uw woning of bijgebouw

Door het wisselvallige weer in Nederland zijn de daken van onze woningen of bijgebouwen vaak onderhevig aan zware omstandigheden. Om het dak van uw woning of bijgebouw in goede staat te houden kunnen wij dit voor u onderhouden. Het dak van uw woning wordt professioneel geïnspecteerd, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Door regelmatig uw dak te laten onderhouden kunt u langer genieten van uw bestaande dakbedekking.

 

Soorten dakonderhoud

Het onderhoud van het dak van uw woning of bijgebouw geld zowel voor daken met dakpannen (lessenaar of punt- zadeldak) als bitumen (platte daken). Ook de dakpannen van uw woning behoeven onderhoud in de loop der jaren. Deze kunnen professioneel worden gereinigd en eventueel worden geïmpregneerd met een nieuwe coating, om zo de levensduur van uw dakpannen te verlengen. Uw woning krijgt door het impregneren van uw dakpannen weer een frisse uitstraling en uw dakpannen zien er weer uit als nieuw.

 

Dakpannen of dakleer vervangen

Indien uw dakpannen of het dakleer van uw plat dak aan vervanging toe zijn kunnen wij u ook verder helpen. Het nieuwe dak wordt professioneel vervangen en uiteraard worden er materialen gekozen welke passend zijn voor de bestaande bouw van uw woning.

Meer informatie over het vervangen van uw dakbedekking, het onderhoud van uw dak of reparatie van uw dak in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Dakonderhoud in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw onderhoudt voornamelijk de daken van woningen in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg het dak van uw woning of bijgebouw wilt laten onderhouden.

dakonderhoud-van-uw-woning-of-bijgebouw

  Terug naar onderhoud woning