Dakgoten vervangen

Indien de dakgoten aan uw woning toe aan vervanging zijn kunnen wij u een handje helpen. Ook voor het renoveren van bestaande dakgoten kunt u bij Nijeboer Bouw terecht. Zowel bakgoten als dakgoten, in PVC of zink vervangen wij voor u, netjes en professioneel. Optioneel kunt u de nieuwe dakgoten uitrusten met een dakgoot rooster, zodat eventueel nieuw vuil niet meer in uw nieuwe dakgoot terecht komt.

 

Soorten dakgoten

Zoals eerder benoemd zijn er dakgoten in allerlei soorten en maten. Bakgoten en dakgoten zijn verkrijgbaar in PVC en in zink. Een zinken dakgoot is iets duurder, maar heeft een zeer lange levensduur en geeft uw woning nét dat beetje extra uitstraling. Om het geheel af te maken kunt u ook kiezen voor zinken regenpijpen, zodat het een mooi geheel wordt. Het onderste deel van de zinken regenpijp kunnen wij van gegalvaniseerd staal maken, omdat zinken regenpijpen relatief eenvoudig in kunnen deuken.

 

Toe aan een nieuwe dakgoot?

Zowel het repareren van uw dakgoot als het vervangen van uw dakgoot kunnen wij professioneel voor u regelen. U heeft geen last van het gesleep en gezeul en wij kunnen in overleg met u de beste dakgoot of bakgoot voordelig leveren en monteren. Zo kunt u binnen de korte keren weer genieten van een goede hemelwater afvoer en heeft u geen last meer van wateroverlast en lekkende goten.

Neem voor meer informatie over het vervangen of repareren van dakgoten in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen vrijblijvend contact met ons op.

 

Dakgoten vervangen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw vervangt dakgoten in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een dakgoot wilt laten vervangen of repareren.

dakgoten-vervangen

  Terug naar onderhoud woning