Een nieuwe woning bouwen

Heeft u een eigen kavel en wilt u daar een nieuwe woning op laten bouwen? Dan kunt u voor een professionele realisatie van uw nieuwe woning bij ons terecht. Wij werken niet met basiswoningen zodat u gegarandeerd op traditionele bouw kunt genieten van uw nieuwe woning.

 

Verschillende type woningen

Of u nu kiest voor een vrijstaande woning, waar u kunt genieten van alle rust en optimaal kunt gebruik maken van de leefomgeving van uw nieuwe woning. Of u kiest voor het samen bouwen van een twee-onder-een kap woning. Wij helpen u en eventueel uw mede bouwer graag mee met het bouwen van uw droomhuis.

 

Woningbouw Bouwbesluit

Met de bouw van uw nieuwe woning houden wij uiteraard rekening met de allerlaatste eisen van de overheid en de laatste bouwbesluiten. Uiteraard alles in overleg met u, zodat u geen concessies hoeft te doen voor het realiseren van uw droomhuis.

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een nieuwe woning in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het doorspreken van de mogelijkheden. 

 

Nieuwe woning bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert de bouw van uw nieuwe woning in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een nieuwe woning wilt laten bouwen.

een-nieuwe-woning-bouwen

  Terug naar nieuwbouw