Stallenbouw en bouw van agrarische gebouwen

Nijeboer Bouw is ook gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe stallen en andere agrarische gebouwen. We hebben al veel agrariërs blij kunnen maken met een uitbreiding van hun stallen of opslagruimtes. Voor enkele voorbeelden kunt u op onze projecten pagina kijken.

 

Stal bouwen

U wilt een nieuwe stal bouwen op uw erf? Wij helpen u hier graag mee verder. Het realiseren van een stal voor bijvoorbeeld paarden, kippen, koeien of varkens komt met veel opties en mogelijkheden. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u voor het bouwen van een stal naar uw eisen en wensen. Maar wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden en de nieuwste innovaties.

 

Agrarische gebouwen bouwen

Ook voor het bouwen van agrarische gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een opslagruimte voor uw trekker of materieel? Of wilt u bijvoorbeeld het voer van uw dieren en vee veilig, schoon en droog opslaan? Voor allerlei agrarische gebouwen kunnen wij een passend gebouw realiseren.

Voor meer informatie over het bouwen van een stal of agrarische gebouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 

Stal of agrarisch gebouw bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert de bouw van uw stal of agrarisch bijgebouw in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een stal of agrarisch gebouw wilt laten bouwen.

stallenbouw-en-bouw-van-agrarische-gebouwen

  Terug naar nieuwbouw