Een overkapping of veranda (aan)bouwen?

Wilt u een terrasoverkapping of veranda laten bouwen aan uw woning of bijgebouw? Nijeboer Bouw helpt u hier graag mee verder. Wij realiseren professionele overkappingen en veranda's tegen scherpe prijzen, samengesteld naar uw eigen eisen en wensen. Uiteraard houden we ook rekening met het bouwen van een veranda of overkapping met uw eigen bestaande woning. Zo zal het uw woning complimenteren en niet als een bouwwerk op zich staan.

 

Overkapping aanbouwen

Een overkapping is een heerlijke uitbreiding van uw woning om in de zonnige dagen te genieten van het buitenleven. Vooral in Nederland waar het soms nogal onverwacht eens gaat regenen kunt u heerlijk doorgaan met bijvoorbeeld uw barbecue onder uw nieuwe overkapping.

 

Veranda bouwen

Een verlengstuk van uw woonkamer of keuken. Met een veranda brengt u het huiselijke gevoel van binnen uw woning naar buiten. Heerlijk vertoeven in de late avonduurtjes. Nauwelijks heeft u nog hinder van wind en regen, u kunt dus heerlijk beschut onder uw veranda genieten van het heerlijke weer.

 

Een veranda of overkapping naar wens

Voor zowel een veranda als overkapping houden we graag rekening met uw eigen eisen en wensen. Wilt u graag een overkapping of veranda aanbouwen aan uw woning, schuur of garage in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Overkapping of veranda bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert de bouw van uw overkapping of veranda in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een overkapping of veranda wilt laten bouwen.

een-overkapping-of-veranda-aan-bouwen

  Terug naar nieuwbouw