Een nieuwe garage of schuur bouwen

U wilt graag een nieuwe garage of schuur bouwen bij uw woning? Nijeboer Bouw heeft veel ervaring met de realisatie van schuren en garages met plat dak, zadeldak of lessenaarsdak.

Nieuwe garage bouwen

Een nieuwe garage bij uw woning, eindelijk ruimte voor uw gereedschap, fietsen, ladder of uiteraard het veilig opbergen van uw auto. Wij helpen u graag met de bouw en realisatie van uw garage. Los van de bouw denken we uiteraard met u mee en adviseren wij u in o.a. het regelen van vergunningen voor de bouw van uw nieuwe garage.

Schuur of tuinhuis laten bouwen

Ook voor de bouw van een nieuwe schuur of een tuinhuis helpen wij u graag verder. Zowel houtbouw als skeletbouw als volwaardig metselwerk kunnen wij voor u bouwen. Een nieuwe schuur bouwen geeft u net dat extra beetje opbergruimte. U kunt hier bijvoorbeeld een berging van maken voor uw fietsen, tuinmeubels, gereedschap of andere spullen welke u (tijdelijk) wilt opslaan. 

Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, Nijeboer Bouw bouwt professionele schuren en tuinhuisjes in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen. Hier zult u nog jaren lang plezier van hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Garage of schuur bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert graag de bouw van uw nieuwe garage of schuur in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een garage of schuur wilt laten bouwen.

een-nieuwe-garage-of-schuur-bouwen

  Terug naar nieuwbouw