Op zoek naar een aannemer of bouwbedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf of aannemer in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden? Nijeboer Bouw heeft in de loop der jaren al veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd en mogen begeleiden. 

 

Bouwbedrijf Nijeboer Bouw

Wij realiseren allerlei nieuwbouw projecten voor zowel particulieren als bedrijven, boeren en veehouderijen. Als bouwbedrijf zullen wij uw nieuwbouwproject van het begin tot het eind verzorgen. Nijeboer Bouw zal als aannemer de verantwoordelijkheid op zich nemen om de bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Als bouwbedrijf / aannemer verzorgen wij, voor een in het contract bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn, de levering van een volledig voltooid bouwwerk.

 

Bouwbedrijf of aannemer in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert als bouwbedrijf of als aannemer de bouw van uw nieuwbouw project in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een aannemer of bouwbedrijf zoekt voor uw nieuwbouw project.


  Terug naar nieuwbouw