Een nieuwe bijkeuken (aan)bouwen

Wilt u een bijkeuken aan uw bestaande woning of garage laten bouwen? Dan bent u bij Nijeboer Bouw aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het regelen van de vergunningen, de bouwplannen en alle praktische gedeeltes voor de realisatie van uw nieuwe bijkeuken.

Bijkeuken voor extra ruimte

Een bijkeuken laten aanbouwen is een uitstekende investering voor als u extra ruimte nodig heeft op uw begane grond. U kunt hier bijvoorbeeld uw extra koelkast, de vriezer, de wasmachine en droger plaatsen. Bijkomend voordeel van een bijkeuken achter uw woning is dat u vanuit de tuin via de bijkeuken uw woning betreed. Zo kunt u in uw nieuwe bijkeuken uw (vieze) schoenen opbergen en kunt u schoon en droog doorlopen naar uw woning.

Een nieuwe bijkeuken bouwen

Wilt u graag een nieuwe bijkeuken aan uw woning laten bouwen? Nijeboer Bouw bouwt vakkundig uw nieuwe bijkeuken, geheel naar wens en uiteraard passend bij uw bestaande of nieuwe woning. Meer informatie over de aanbouw van een nieuwe bijkeuken in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen? Neemt dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Bijkeuken bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert graag de bouw van uw bijkeuken in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio Hardenberg een bijkeuken wilt laten bouwen.


  Terug naar nieuwbouw