Een bedrijfsgebouw of bedrijfspand bouwen?

U kunt bij ons terecht voor de bouw van bedrijfspanden in alle soorten en maten. Bent u ondernemer en u wilt een bedrijfspand bouwen dan helpen wij u graag met het realiseren van uw nieuwe bedrijfspand. Of u nu op een opslagloods, garage, uitbouw of een geheel nieuw representatief bedrijfspand wilt laten bouwen, Nijeboer Bouw helpt u graag.

 

Tips voor het bouwen van een bedrijfspand

Wij bouwen niet alleen uw nieuwe bedrijfspand, maar adviseren u ook in de belangrijke voorbereiding. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de beste locatie voor uw nieuwe bedrijfsruimte, de bereikbaarheid van uw bedrijfsgebouw, gemeentelijke vergunningen, een schone grond verklaring, etc. Afhankelijk van uw bedrijf is het ook verstandig rekening te houden met eventuele uitbreidingsmogelijkheden van uw nieuwe pand, zodat u ook in de toekomst de beschikking heeft over een professioneel en representatief gebouw.

 

Een bedrijfsgebouw bouwen

Staat u op het punt een nieuw bedrijfsgebouw te laten bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen en wilt u graag meer informatie over kosten en de mogelijkheden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met Nijeboer Bouw. Wij helpen u alvast een stap in de richting voor uw nieuw bedrijfsgebouw.

 

Bedrijfsgebouw of bedrijfspand bouwen in de regio Hardenberg, Coevorden, Ommen

Nijeboer Bouw realiseert de bouw van uw bedrijfsgebouw of bedrijfspand in de omgeving van Hardenberg, Gramsbergen, Coevorden, Dedemsvaart, Mariënberg, Ommen en Vriezenveen. Dit is normaal gesproken ons werkgebied. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht indien u verder van de regio hardenberg een bedrijfsgebouw of pand wilt laten bouwen.

een-bedrijfsgebouw-of-bedrijfspand-bouwen

  Terug naar nieuwbouw